TARIEVEN

PURA EQUINE

TARIEVEN

Manueel lymfedrainage, afgekort MLD, is een zachte rustgevende massage techniek die direct inwerkt op het lymfesysteem. Door de massage wordt de afvoercapaciteit van afvalstoffen en ziektekiemen verhoogd, en wordt de algehele weerstand ondersteunt. MLD heeft een directe invloed op meerdere orgaansystemen in het lichaam waardoor het dus heel breed ingezet kan worden. Denk hierbij aan de bloedsomloop, stofwisseling en ademhaling.

Voorafgaand aan een MLD behandeling wordt er een intake gesprek gehouden en moet u een anamnese formulier invullen. Om zo een zo goed mogelijk beeld van uw paard, klachten en situatie te krijgen. Dit bedrag vervalt bij een afspraak voor een eerste behandeling binnen 4 weken.

 

Bij het voedingsadvies wordt er gekeken hoe we het paard op epigenetisch orthomoleculair niveau kunnen ondersteunen. Kijken wat het paard op celniveau nodig heeft of wat het paard juist niet nodig heeft. Dus geen “snel herstel” methode  maar wel een “degelijk herstel” methode. Goede voeding (aanvulling) en MLD (opruimen) kan eigenlijk niet los van elkaar gezien worden.

 

€ 45,- incl. btw

De MLD behandeling vindt plaats op uw locatie. In het paard zijn eigen vertrouwde en prettige omgeving.
MLD werkt op rust en ontspanning. Houdt daarom rekening met de druktes op stal, bij het maken van een afspraak.Het is fijn als het paard droog en schoon (geborsteld) is.Een MLD behandeling duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. En natuurlijk wordt daarbij rekening houden met de klachten, en wat het paard aangeeft.

U kunt deze enkele behandeling aanvragen via ons aanvraag formulier

 

€ 70,- incl. btw

Pura

3 weekse behandeling
210
190,-
  • 3 weken achter elkaar, wekelijks 1 behandeling. Inclusief intakegesprek

Equine

Kwartaal behandeling
280
255,-
  • Per kwartaal ontvangt uw paard de benodigde behandeling, inclusief intakegesprek
Popular

Pura Premium

Jaarlijks / Maandelijkse behandeling
MAAT PAKKET
  • 12 maanden lang, 12 behandelingen. Inclusief intakegesprek en benodigde behandeling

Pura Maatwerk

Jaarlijks / Maandelijkse behandeling
PURA MAATWERK
  • Een pakket speciaal op maat gemaakt voor uw paard. Inclusief intakegesprek / advisering en behandeling
Popular

Pura Equine Lymfedrainage is geen vervanging voor een dierenarts, maar kan voor goede ondersteuning zorgen. Bij sommige klachten wordt er samengewerkt met een dierenarts.

Een cadeaubon aanvragen voor een ander, wat een mooi gebaar. Daar helpen we u graag bij mee. Neem contact met ons op en na overleg met u reiken wij u een cadeaubon uit.

Pura Equine is erg blij met mond tot mond reclame. En dat willen we ook erg graag belonen. Daarom krijg je als bestaande klant € 15,- korting op je eerst volgende behandeling, na het inbrengen van een nieuwe klant op uw aanbeveling. 

 

(Visited 474 times, 1 visits today)