ALGEMENE VOORWAARDEN

PURA EQUINE

Algemene voorwaarden

Pura Equine Lymfedrainage (Jane van Geffen) Hazenstraat 10 5521 NH Eersel Telefoonnummer: 06-51419514 Email: info@puraequine.nl Kvk-nummer: 76811352

 

 

De eigenaar/verzorger zorgt ervoor dat alle gegevens,  die gevragen worden door Pura Equine, die van belang kunnen zijn voor een goede Lymfedrainage (MLD) behandeling tijdig en eerlijk worden verstrekt.

 

De MLD behandeling van uw  paard geschiedt op eigen risico. Pura Equine is voor geen enkele vorm van schade aansprakelijk, tijdens, voor- en na een behandeling.

Bij sommige klachten wordt er samengewerkt met een dierenarts. Pura Equine Lymfedrainage is geen vervanging voor een dierenarts, maar kan voor goede ondersteuning zorgen.

Eigenaar/verzorger geeft toestemming voor manueel lymfedrainage behandelingen en weet wat dit inhoud.

Bij een besmettelijke ziekte op stal wordt dit ruim op tijd vermeld, zodat Pura Equine maatregelen kan treffen i.v.m. besmettelijkheid en verspreiding te voorkomen.

Geheimhouding van gestrekte gegevens en informatie wordt gewaarborgd en enkel gebruikt voor doeleinde ten behoeve van de lymfedrainage behandeling.

Toestemming voor contact met dierenarts. Soms is het nodig om contact te leggen met uw dierenarts. Om snel te kunnen schakelen heb ik hiervoor uw toestemming nodig. Door het sluiten van een behandelovereenkomst geeft u mij toestemming om te allen tijden contact op te nemen met uw dierenarts, andere therapeuten en/of specialisten. De besproken informatie zal met vertrouwen en respect behandeld worden.

 

Pura Equine kan geen resultaat garanderen, wel inspanning om een zo goed mogelijk resultaat te behalen en advies te geven.

Pura Equine Lymfedrainage is geen vervanging voor een dierenarts, maar kan voor goede ondersteuning zorgen. Bij sommige klachten wordt er samengewerkt met een dierenarts.

Reiskosten

Voor alle reiskosten wordt een vergoeding gevraagd van  € 0,40 per km in rekening gebracht.

 

Annuleren van de afspraak

Annuleren van een afspraak is 24 uur voor aanvang kosteloos.

Binnen dit termijn wordt 50% van de kosten van de behandeling in rekening gebracht.

Overlijden

bij het vroegtijdig overlijden van het paard wordt 50% van de overige behandelingen gecrediteerd

 

Betaling

Betaling wordt via betaalverzoek of contant voldaan gelijk na de behandeling. De afgenomen pakketten worden vooraf de eerste behandeling betaald via bank of betaalverzoek. U ontvangt uiteraard een factuur voor uw boekhouding.

Op termijn zal onze website uitgerust worden met een webshop waarin directe Ideal betalingen direct mogelijk zijn.

 

Close